lauantai 28. syyskuuta 2019

Pizza alla Diavola

Paholaisen pizza (tomaattia, tulista salamia, chiliä, valkosipulia, juustoa)


Pizzapohja valmistetaan aiemman ohjeen mukaan.


150g        tulista salamia siivuina
                chiliä maun mukaan
0,5dl        tomaattipyreetä
200g        juustoraastetta
                (emmental & mozzarella)
                oreganoa
                suolaa
                oliiviöljyä



Levitä kohotettu taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Sivele päälle tomaattipyree, jonka olet maustanut ripauksella suolaa ja öljyä. Ripottele pizzan päälle juustoraaste ja asettele sitten päälle salamisiivut. Mausta makusi mukaan renkaiksi leikatuilla chilipippurin viipaleilla sekä oreganolla.

Paista 250 asteisessa uunissa n. 15 min. ajan.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti