lauantai 28. syyskuuta 2019

Pizza al tonno

Tonnikalapizza (Tonnikalaa, punasipulia, oliivia, juustoa)


Pizzapohja valmistetaan aiemman ohjeen mukaan.


4 tlk         tonnikalaa valutettuna
                kourallinen kapriksia
4              pienehköä punasipulia
                ohuina viipaleina
150g        mustia kivettömiä oliiveja


200g        juustoraastetta
                (emmental & mozzarella)
                valkopippuria
                suolaa
                oliiviöljyä (extra vergine)




Levitä kohotettu taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele päälle juustoraste ja sitten tonnikala. Asettele päälle vielä punasipuli, oliivit sekä kaprikset. Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Paista 250 asteisessa uunissa n. 15 min. ajan.




Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti