Suomimies Kokkaa

   Keravan Opiston Suomimies Kokkaa -kurssin reseptejä.

lauantai 25. maaliskuuta 2023

Menu 25.3.2023

 

ANTIPASTO

Vol-au-vents kolmella eri täytteellä.


PRIMO

Pizzaiolan uunipasta.


SECONDO

 
Paistettua lammasta perunoiden kanssa.


DOLCE

Crostata leipävuoassa makean juuston ja pääsiäismunien kanssa.
 

Tulosta
Lähettänyt Suomimies Kokkaa klo 17:54
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Hae tästä blogista

Tunnisteet

  • antipasti (28)
  • dolce (15)
  • kala (5)
  • kana (2)
  • kanan maksa (1)
  • karitsa (1)
  • kasvis (2)
  • lammas (4)
  • liha (20)
  • lisuke (3)
  • pasta (10)
  • pizza (8)
  • primo (16)
  • risotto (2)
  • secondo (15)

Blogiarkisto

  • ►  2025 (28)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2024 (59)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (7)
    • ►  syyskuuta (6)
    • ►  elokuuta (6)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (5)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ▼  2023 (57)
    • ►  joulukuuta (8)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ▼  maaliskuuta (10)
      • Menu 25.3.2023
      • Vol-au-vents kolmella eri täytteellä.
      • Pizzaiolan uunipasta.
      • Paistettua lammasta perunoiden kanssa.
      • Crostata leipävuoassa makean juuston ja pääsiäismu...
      • Menu 4.3.2023
      • Sgabei liguri
      • Kevätrisotto
      • Roomalainen saltimbocca
      • Sbrisolata kakku
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2022 (29)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (11)
    • ►  syyskuuta (6)
  • ►  2020 (15)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (10)
  • ►  2019 (59)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (5)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (11)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2018 (48)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (13)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2017 (34)
    • ►  joulukuuta (9)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2016 (41)
    • ►  joulukuuta (5)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (8)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (4)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2015 (42)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (7)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (11)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2014 (27)
    • ►  marraskuuta (12)
    • ►  lokakuuta (10)
    • ►  syyskuuta (5)

Reseptit kurssin vetäjiltä:

Carmelo Carnabuci (→ 04/2018)
Cipriano Franchini (09/2018 → 12/2019)
Susanna Ollikainen (01/2020 → 03/2020)
Cipriano Franchini (04/2020 → )

Linkkejä

  • Keravan Opisto

Sivun näyttöjä yhteensä

Teema: Mieletön malli. Sisällön tarjoaa Blogger.