1,5 rigatonia tai penneä
1 l tomaattimurskaa
250 g kivettömiä mustia oliiveja
2 valkosipulinkynttä
5 mozzarellaa
basilikaa maun mukaan
grana padanoa maun mukaan
Oreganoa maun mukaan
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Oliiviöljyä maun mukaan.
Keitä rigatoni al dente kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä.
Valuta ne rigatoni-pakkauksessa ehdotetun kypsennysajan jälkeen ja "hiero" ne pienellä määrällä ekstra-neitsytoliiviöljyä.
Mausta tomaattikastike käsin revityllä basilikalla, hienonnetuilla oliiveilla, murskatulla valkosipulinkynnellä, 1 tl oreganoa, suolalla ja pippurilla.
Valuta ja hienonna mozzarella.
Sekoita rigatonit maustetun tomaattikastikkeen kanssa isossa uunivuoassa. Lisää sitten jauhettu mozzarella ja ripaus grana padanoa.
Kypsennä 180 asteessa 20 minuuttia.
Ota uunivuoka pois ja raasta päälle runsaasti grana padanoa.
Laita takaisin 180 0 kiertoilmauuniin 5 minuutiksi.
Odota, että paistetut rigatonit jäähtyvät hieman ja tarjoile.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti