Suomimies Kokkaa

   Keravan Opiston Suomimies Kokkaa -kurssin reseptejä.

perjantai 8. joulukuuta 2023

Menu 2.12.2023


ANTIPASTO

Focaccaia Parigina

Omeletteja pekonilla (Pancetta in frittata.)


PRIMO

Lehtitaikinacannoleja makkaran kanssa. (Cannoli di pasta sfoglia con salsiccia.)

Riisiarancinit lohen kera

Sienillä täytetyt cannellonit (Cannelloni con i funghi)


SECONDO

Tarantina-tyylinen lampaan kaula (Agnello al forno con patate.)


DOLCE

Napolilaiset (Le Deliziose Napoletane)




Tulosta
Lähettänyt Suomimies Kokkaa klo 20:47
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Hae tästä blogista

Tunnisteet

  • antipasti (28)
  • dolce (15)
  • kala (5)
  • kana (2)
  • kanan maksa (1)
  • karitsa (1)
  • kasvis (2)
  • lammas (4)
  • liha (20)
  • lisuke (3)
  • pasta (10)
  • pizza (8)
  • primo (16)
  • risotto (2)
  • secondo (15)

Blogiarkisto

  • ►  2025 (28)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2024 (59)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (7)
    • ►  syyskuuta (6)
    • ►  elokuuta (6)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (5)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ▼  2023 (57)
    • ▼  joulukuuta (8)
      • Menu 2.12.2023
      • Focaccaia Parigina
      • Omeletteja pekonilla (Pancetta in frittata)
      • Lehtitaikinacannoleja makkaran kanssa. (Cannoli di...
      • Riisiarancinit lohen kera
      • Sienillä täytetyt cannellonit (Cannelloni con i fu...
      • Tarantina-tyylinen lampaan kaula (Agnello al forno...
      • Napolilaiset (Le Deliziose Napoletane)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (10)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2022 (29)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (11)
    • ►  syyskuuta (6)
  • ►  2020 (15)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (10)
  • ►  2019 (59)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (5)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (11)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2018 (48)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (13)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2017 (34)
    • ►  joulukuuta (9)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2016 (41)
    • ►  joulukuuta (5)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (8)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (4)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2015 (42)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (7)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (11)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2014 (27)
    • ►  marraskuuta (12)
    • ►  lokakuuta (10)
    • ►  syyskuuta (5)

Reseptit kurssin vetäjiltä:

Carmelo Carnabuci (→ 04/2018)
Cipriano Franchini (09/2018 → 12/2019)
Susanna Ollikainen (01/2020 → 03/2020)
Cipriano Franchini (04/2020 → )

Linkkejä

  • Keravan Opisto

Sivun näyttöjä yhteensä

Teema: Mieletön malli. Sisällön tarjoaa Blogger.