perjantai 8. joulukuuta 2023

Lehtitaikinacannoleja makkaran kanssa. (Cannoli di pasta sfoglia con salsiccia.)


lehtitaikinaa (8x8 cm suorakulmioina)
jauhelihaa (naudan- ja sianlihaa sekaisin)
erilaisia mausteita (rosmariini, timjami, valkosipuli, pippuri, chilipippuri, paprika, fenkolinsiemenet), suolaa maun mukaan
kananmunaa sivelemiseen

Tiedät jo italialaisen makkaran valmistusohjeen. Käytä samaa lihaa mausteiden kanssa, mutta ilman
kuorta. 

Ota siis jauhelihaa, naudan- ja sianlihaa sekoitettuna, suolaa makusi mukaan ja yhdistä
mausteet kuten edellisessä tapaamisessa yhdessä valmistamissamme resepteissä.

Muodosta käsin pieniä makkaroita, jotka sitten laitat lehtitaikinarullaan niin, että muodostuu
suolaisia, lihalla täytettyjä cannoleja. 

Kun olet laittanut lihacannolit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, pistele ne haarukalla ja voitele vatkatulla munankeltuaisella. 

Paista lopuksi 210-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti