4 keskikokoista munaa
40 g tuoreita tai pakastettuja härkäpapuja ja herneitä (puhdistettuja)
80 g pecorinojuustoa (40 g kuutioituna ja 40 g raastettuna)
12 viipaletta pekonia
3 oksaa timjamia, joista vain lehtiä tulee käyttää
suolaa maun mukaan
jauhettua mustapippuria maun mukaan
Käytä muffinssivuokia.
Asettele 2 pekoniviipaletta ristiin jokaiseen muottiin ja taita ulkonevat päät sisäänpäin.
Vatkaa kananmunat, mausta hieman suolalla ja pippurilla, sekä
raastetulla pecorinolla ja timjaminlehdillä. Hhalutessasi voit lisätä myös kuutioitua sipulia.
raastetulla pecorinolla ja timjaminlehdillä. Hhalutessasi voit lisätä myös kuutioitua sipulia.
Täytä muotit kananmunaseoksella 2/3 tilavuudestaan.
Lisää lusikallinen härkäpapuja ja herneitä, ja sitten muutama pecorinokuutio.
Kypsennä 200°C:ssa 12 minuuttia.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti