perjantai 8. joulukuuta 2023

Omeletteja pekonilla (Pancetta in frittata)

Ainekset 6 munakkaaseen:
 
4        keskikokoista munaa
40 g   tuoreita tai pakastettuja härkäpapuja ja herneitä (puhdistettuja)
80 g  pecorinojuustoa (40 g kuutioituna ja 40 g raastettuna)
12     viipaletta pekonia
3       oksaa timjamia, joista vain lehtiä tulee käyttää
         suolaa maun mukaan
         jauhettua mustapippuria maun mukaan

Käytä muffinssivuokia. 

Asettele 2 pekoniviipaletta ristiin jokaiseen muottiin ja taita ulkonevat päät sisäänpäin. 

Vatkaa kananmunat, mausta hieman suolalla ja pippurilla, sekä
raastetulla pecorinolla ja timjaminlehdillä. Hhalutessasi voit lisätä myös kuutioitua sipulia.

Täytä muotit kananmunaseoksella 2/3 tilavuudestaan. 

Lisää lusikallinen härkäpapuja ja herneitä, ja sitten muutama pecorinokuutio. 

Kypsennä 200°C:ssa 12 minuuttia.
Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti