750 g lohifilettä
150 g viipaloitua pekonia (pancettaa)
salviaa
mustapippuria
hieman sulatettua voita vuoan ja lohen voitelemiseen.
suolaa maun mukaan.
2 keskikokoista bataattia
kuivattua rosmariinia.
Muotoile lohifileestä 8 viipaletta ja kääri ne pekonisiivuun
, kun olet laittanut 2 salvialehteä lohen alle ja päälle.
Voitele uunipelti voilla ja aseta lohipihvit pekonisauma alaspäin. Voitele viipaleet sulatetulla voilla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Paista uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia.
Pese ja kuori bataatit leikkaamalla ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi.
Voitele bataattipalat voin ja öljyn seoksella, ripottele päälle rosmariinia, suolaa ja pippuria.
Asettele palat voidellulle uunipellille ja paista 220-asteisessa kiertoilmauunissa 20 minuuttia.
Tarjoa pekonilohi bataattien kanssa kuumana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti