6 ruutua 8x8 cm lehtitaikinaa
30 g majoneesia
40 g kreikkalaista jogurttia
15 g ketsuppia
200 g keitettyä katkarapua
jäävuorisalaattia maun mukaan
Käytä taikinaa, joka on valmiiksi pakattuna 16 x 8 cm:n suorakulmioina. Saat 6 ruutua 8x8 cm.
Asettele ne erilleen leivinpaperilla päällystetylle pellille.
Pistele taikinaneliöiden pohjaa haarukalla.
Paista 185-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
Kastike
Sekoita kulhossa majoneesia, kreikkalaista jogurttia ja ketsuppia saadaksesi kastikkeelle kauniin vaaleanpunaisen värin.
Ota jäävuorisalaatti ja leikkaa se hyvin ohuiksi suikaleiksi.
Kaada teelusikallinen cocktailkastiketta kullekin levylle, asettele salaattia ja katkarapuja ja lisää päälle toinen teelusikallinen vaaleanpunaista kastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti