4 annosta
4 viipaletta kotitekoista leipää
8 kirsikkatomaattia
6 basilikan lehteä
1 mozzarella
1 muna
2 kukkuraista ruokalusikallista korppujauhoja
suolaa tarpeen mukaan
pippuria tarpeen mukaan
oliiviöljyä tarpeen mukaan
Laita puoliksi leikatut kirsikkatomaatit tehosekoittimeen, lisää basilika, ripaus suolaa ja
riittävästi oliiviöljyä. Seoksen ei tarvitse olla tahnamaista.
Voitele pannu oliiviöljyllä ja kuumenna.
Valuta mozzarella ja leikkaa se 4 osaan.
Mozzarellan leivitysta varten laita lautasella vatkattu kananmuna ja toiselle lautaselle korppujauhot sekä ripaus suolaa ja pippuria.
Kasta mozzarellapalat kananmunaan ja kääntele ne sitten korppujauhoissa varmistaen, että
ne peittyvät kunnolla.
Paista mozzarellaa pannulla öljyssä juuri sen verran, että leivitys tarttuu mozzarellaan.
Paahda leipäviipaleita 200 asteessa kiertoilmauunissa muutaman minuutin ajan.
Levitä niiden päälle hienonnetut tomaatit ja basilika ja sitten niiden päälle friteerattu mozzarella.
Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti