4 annosta
4 viipaletta kotitekoista leipää
1 iso munakoiso
2 valkosipulinkynttä
1 tl tuoretta minttua
1 pieni chili hienonnettuna
1 ruokalusikallinen kapriksia
pecorino romano -hiutaleita tarpeen mukaan
oliiviöljyä tarpeen mukaan
suolaa tarpeen mukaan
Leikkaa munakoiso 2 osaan. Viiltele poikittaisleikkausten valkoista pintaa. Voitele oliiviöljyllä
ja paista 200 asteessa 20 minuuttia.
Valmista sillä välin pecorinohiutaleet veitsellä tai raastinraudalla.
Kun munakoisot ovat kypsiä ja hieman kullanruskeita, ota ne pois uunista ja anna jäähtyä.
Sekoita munakoison sisus, valkosipuli, minttu, chili, kaprikset ja öljy tarvittaessa vatkaimella. Kun
munakoistahna on valmis, mausta suolalla.
Paahda leipäviipaleita kiertoilmauunissa 200 asteessa muutama minuutti.
Levitä sitten munakoisotahnaa jokaisen paahdetun bruschettan päälle ja peitä pecorino-hiutaleilla.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti