4 annosta
300 g gorgonzolaa (tai mitä tahansa muuta sinihomejuustoa)
1 iso päärynä kuorittuna ja ilman ydintä ja keskiosaa jos ne ovat puumaisia. Lisäksi vielä puolikas
päärynä, joka leikataan viipaleiksi ja käytetään lautasen koristeluun.
10 grammaa karkeaksi rouhittuja saksanpähkinöitä
1 ruokalusikallinen rommia
Keitä kuutioiksi leikattu päärynä kattilassa pienessä määrässä vettä ja rommia. Sekoita tahnaksi.
Hienonna saksanpähkinät karkeasti ja sekoita ne päärynätahnan kanssa. Aseta sivuun.
Murenna gorgonzola kulhoon ja laita jääkaappiin.
Kiehauta sillä välin suolalla maustettu vesi isossa kattilassa. Laita farfallet kiehuvaan veteen ja keitä
pakkauksessa ilmoitettuja kypsennysaikoja noudattaen.
Valuta pasta ja sekoita joukkoon gorgonzola, johon on lisätty pieni määrä pastan keitinvettä.
Lisää sitten päärynä-pähkinätahna ja tarjoile kuumana.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti