10 annosta
Pohja
200 g keksejä, esim. Digestive tai Muro-keksejä
60 g (0,6 dl) rasvaa
Täyte
2 prk (à 200 g) maustettua rahkaa sitruuna
2 prk (à 150 g) crème fraîchea 28%
1 kananmuna
¾ dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl perunajauhoja
Koristeluun sitruunamelissan lehtiä.
Aloita juustokakun valmistaminen hienontamalla keksit esim. monitoimikoneella. Sekoita Oivariini keksimuruihin. (Voit käyttää myös 75 g sulatettua Valio voita.) Vuoraa irtopohjaisen vuoan (Ø n. 24 cm) pohja leivinpaperilla. Taputtele keksiseos pohjalle.
Yhdistä täytteen aineet. Vatkaa seosta sähkövatkaimella n.1 min, jotta täytteestä tulee kuohkea ja aineet sekoittuvat hyvin. Kaada vuokaan.
Paista kakkua uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 30 min
Jäähdytä. Irrota kakun reunat vuoasta veitsellä. Siirrä tarjoiluvadille. Koristele kakku sitruunamelissan lehdillä.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti