8 annosta
4 paprikaa , punainen ja vihreä
400 g sipulia
2 pkt Valio MiFU® jauhista Texmex
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl öljyä
2 tl suolaa
2 g cayennepippuria
2 g jauhettua kanelia
2 tl kaakaojauhetta
2 tlk kokonaisia säilyketomaatteja tai säilykekirsikkatomaatteja
6 dl vettä
2 tl maissitärkkelystä
2 tlk punaisia kidneypapuja
200 g pakastemaissia
40 g tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
Paloittele paprikat ja hienonna sipulit.
Paista paprikoita joitakin minuutteja Oivariini rasvassa padassa, isossa paistokasarissa tai kattilassa. Lisää Mifu ja sipuli. Paista, kunnes Mifu on kevyesti ruskistunut. Sekoita joukkoon mausteet.
Lisää tomaattipyree ja tomaattisäilyke. Pilko tomaatit esim. paistolastalla 3 - 4 osaan. Mittaa vesi säilyketölkin kautta ja lisää joukkoon. Keitä 5 min.
Lisää huuhdellut pavut ja maissi. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita maissitärkkelys tilkkaseen vettä. Valuta pataan samalla sekoittaen.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama min.
Lisää hienonnettu yrtti. Tarkista maku.
Tarjoa pata limelohkojen ja keitetyn riisin kanssa.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti