lauantai 29. helmikuuta 2020

Mifu meksikonpata

8 annosta


4           paprikaa , punainen ja vihreä
400 g    sipulia
2 pkt     Valio MiFU® jauhista Texmex
2 rkl      tomaattipyreetä
2 rkl      öljyä
2 tl        suolaa
2 g        cayennepippuria
2 g        jauhettua kanelia
2 tl        kaakaojauhetta
2 tlk      kokonaisia säilyketomaatteja tai säilykekirsikkatomaatteja
6 dl       vettä
2 tl        maissitärkkelystä
2 tlk      punaisia kidneypapuja
200 g    pakastemaissia
40 g      tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa


Paloittele paprikat ja hienonna sipulit.

Paista paprikoita joitakin minuutteja Oivariini rasvassa padassa, isossa paistokasarissa tai kattilassa. Lisää Mifu ja sipuli. Paista, kunnes Mifu on kevyesti ruskistunut. Sekoita joukkoon mausteet.

Lisää tomaattipyree ja tomaattisäilyke. Pilko tomaatit esim. paistolastalla 3 - 4 osaan. Mittaa vesi säilyketölkin kautta ja lisää joukkoon. Keitä 5 min.

Lisää huuhdellut pavut ja maissi. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita maissitärkkelys tilkkaseen vettä. Valuta pataan samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama min.

Lisää hienonnettu yrtti. Tarkista maku.

Tarjoa pata limelohkojen ja keitetyn riisin kanssa.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti