4 annosta
4 tuoretta lohifileetä noin 200g kappale
300g vihreitä papuja
1 pieni punasipuli
40g rouhittuja pistaasipähkinöitä
puolukoita
meiramia
extra vergine oliiviöljyä
suolaa
pippuria
Lohen sijasta voit hyvin käyttää myös ruodotonta haukifileetä!
Kuori ja puhdista pavut, jos käytät tuoreita, tai voit myös käyttää pakastettuja. Laita pavut kiehuvaan veteen hetkeksi, että ne pehmenevät hiukan, mutta ole tarkkana että niistä ei tule löysiä. Valuta pavut lävikössä ja huuhtele ne kylmällä vedellä, että ne eivät pehmene enempää.
Silppua punasipuli.
Ota neljä palaa alumiinifoliota ja vuoraa ne yhtä suurella palalla leivinpaperia. Aseta paperin keskelle lohifilee ja peitä se sipulisilpulla, vihreillä pavuilla, pistaasipähkinöillä, puolukoilla ja meiramilla. Ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Sulje paketti huolellisesti niin, ettei mitään pääse valumaan ulos.
Paista kiertoilmauunissa 130 asteessa noin 30 minuuttia. Ota uunista, avaa paketit ja tarjoile.
Tarjoilusuositus: voi tarjota lisukkeena erittäin pieniä uusia perunoita suolavedessä keitettynä ja maustettuna öljyllä sekä täyteläisellä Modenalaisella balsamiviinietikalla.
Lohi ennen paketointia ja kypsennystä. |
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti