lauantai 27. huhtikuuta 2019

Zucchini ripiene di carne

Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat
(4 annosta)

4          suurta kesäkurpitsaa
200g    naudan jauhelihaa
100g    raastetua parmesaania
1          kananmuna
150g    mortadellaa
50g      keittokinkkua
2          viipaletta kuivaa leipää
            täysmaitoa
4 rkl     oliiviöljyä (extra virgine)
            korppujauhoa
            suolaa
            pippuria


Pese kesäkurpitsat, leikka pois päädyt ja sen jälkeen halkaise ne pituussuunnassa kahtia.

Koverra teelusikalla sisusta pois keskeltä, jättäen reunat ja päädyt ehjiksi.

Leikkaa mortadella ja keittokinkku pieniksi paloiksi.

Liota kuivat leipäviipaleet maidossa ja kun ne ovat pehmeitä, puristele niistä maito pois.

Sekoita tilavassa kulhossa kinkku, mortadella,kananmuna, suola ja pippuri, pehmennetty leipä sekä parmesaaniraaste. Anna seoksen vetäytyä ja makujen tasaantua 5 minuutin ajan.

Asetan kesäkurpitsan puolikkaat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Täytä kesäkurpitsat seoksella. Voitele päältä oliiviöljyllä ja ripottele päälle korppujauhoa ja parmesaaniraastetta.

Kypsennä uunissa (180 astetta) noin 30 minuuttia.

Anna hieman jäähtyä ja tarjoile.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti