lauantai 27. huhtikuuta 2019

Tagliatelle con brie ed asparagi con rosso d'uovo

Tagliatelleja parsan ja brie-juuston kera.
(4 annosta)

320g       tagliatelle-pastaa
250g       tuoretta parsaa
50g         brie-juustoa
3             keitetyn munan keltuaista
1dl          kermaa
40g         voita
1rkl         oliiviöljyä
               suolaa
               pippuria


Kuori parsojen tyviosat. Leikkaa latvoista nuput noin 3 sentin matkalta ja laita sivuun odottamaan.

Keitä parsatankoja kevyesti suolatussa vedessä muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman napakoita eli "al dente".

Sulata pannulla voi, johon olet lisännyt ruokalusikallisen oliiviöljyä. Paista parsojen nuppuja muutaman minuutin ajan. Nosta parsat pannulta toiseen astiaan (lämmitetty) ja peitä alumiinifolioilla, jotta ne pysyvät lämpiminä.

Lisää pannulle osa kermasta sekä murennetut keltuasiset. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pastaa runsaasti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Poista brie-juustosta kuori ja leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi.
Lisää pannulle loput kermasta, keitetty pasta, brie-kuutiot sekä parsatangot leikattuna parin sentin paloiksi. Sekoita varovasti matalalla lämmöllä.

Laita
pasta tarjoiluastiaan, lisää päälle parsan nuput ja pippuria makusi mukaan.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti