perjantai 15. helmikuuta 2019

Pizza alla ricotta e pancetta abbrustolita

Pizza ricottan ja rapean pekonin kera


Taikina valmistetaan aiemman ohjeen mukaan..


Täytteen ainekset kahteen noin 400-500 g pizzaan
Täytteen määrää voi toki säätää oman maun mukaan, mutta älä liioittele!


ricottaa
pekonia / possunkylkeä
mustapippuria
rosmariinia pieneksi leikattuna
raastettua grana padano-juustoa

Sekoita keskenään ricotta, mustapippuri, hienonnettu rosmariini ja raastettu grana padano-juusto.

Päällystä pizzapohja ricottaseoksella ilman että levität seosta tasaiseksi. Tee ricottaseoksesta pieniä "kekoja" esim. lusikalla tai pursotuspussilla pizzapohjan päälle.

Paista pizzaa 250 asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa riittää 200 astetta) noin 15 minuuttia. Ota pizza uunista ja levitä päälle valmiiksi ruskistetut (mutta EI hiiltyneet) pekoni tai possunkylki). Paista vielä noin 2 minuuttia grillivastuksella niin, että ricottaseos saa hiukan väriä. Tarjoile pizza vielä lämpimänä.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti