Suomimies Kokkaa

   Keravan Opiston Suomimies Kokkaa -kurssin reseptejä.

perjantai 15. helmikuuta 2019

Menu 9.2.2019

Alkupalat (antipasti)

Apuialaisia panzerotteja parsakaalilla, tonnikalalla ja mozzarellalla täytettynä

Pizza ricottan ja rapean pekonin kera

Lämmin alkupala (primo)

Pastaa papujen ja simpukoiden kera

Pääruoka (secondo)

Leivitettyä lohta gorgonzolakastikkeella

Jälkiruoka (dolce)

Sitruunatorttu pistaasimascarponekreemillä.


Tulosta
Lähettänyt Suomimies Kokkaa klo 21:11
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Hae tästä blogista

Tunnisteet

  • antipasti (28)
  • dolce (15)
  • kala (5)
  • kana (2)
  • kanan maksa (1)
  • karitsa (1)
  • kasvis (2)
  • lammas (4)
  • liha (20)
  • lisuke (3)
  • pasta (10)
  • pizza (8)
  • primo (16)
  • risotto (2)
  • secondo (15)

Blogiarkisto

  • ►  2025 (28)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2024 (59)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (7)
    • ►  syyskuuta (6)
    • ►  elokuuta (6)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (5)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2023 (57)
    • ►  joulukuuta (8)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (10)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2022 (29)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (11)
    • ►  syyskuuta (6)
  • ►  2020 (15)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (10)
  • ▼  2019 (59)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (5)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (11)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ▼  helmikuuta (6)
      • Menu 9.2.2019
      • Panzerotti pugliesi con broccoli, tonno e mozzarella
      • Pizza alla ricotta e pancetta abbrustolita
      • Pasta fagioli e cozze
      • Salmone impanato alla crema di gorgonzola
      • Torta al limone con crema di mascarpone al pistacchio
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2018 (48)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (13)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2017 (34)
    • ►  joulukuuta (9)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2016 (41)
    • ►  joulukuuta (5)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (8)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (4)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2015 (42)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (7)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (11)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2014 (27)
    • ►  marraskuuta (12)
    • ►  lokakuuta (10)
    • ►  syyskuuta (5)

Reseptit kurssin vetäjiltä:

Carmelo Carnabuci (→ 04/2018)
Cipriano Franchini (09/2018 → 12/2019)
Susanna Ollikainen (01/2020 → 03/2020)
Cipriano Franchini (04/2020 → )

Linkkejä

  • Keravan Opisto

Sivun näyttöjä yhteensä

Teema: Mieletön malli. Sisällön tarjoaa Blogger.