perjantai 15. helmikuuta 2019

Salmone impanato alla crema di gorgonzola

Leivitettyä lohta gorgonzolakastikkeella


Ainekset neljälle ruokailijalle:

500g tuoretta lohta (jaettuna neljään osaan, ei liian paksuihin)
150g Gorgonzola dolce DOP - juustoa
125g ruuanlaittokermaa
timjamia
ruiskorppujauhoja
extra vergine oliiviöljyä
kirsikkatomaatteja maun mukaan
balsamiviinietikkamoussea
ruohosipulia maun mukaan


Poista lohen nahka ja ruodot. Leikkaa pala neljään yhtä suureen osaan, jotka eivät ole liian paksuja, kypsymisen tasaisuuden vuoksi.

Jauhota palat ja ruskista ne pienessä määrässä öljyä timjamin kanssa muutaman minuutin ajan.

Sekoita gorgonzola ja kerma tasaiseksi kastikkeeksi.

Aseta leivitetty lohipala lautaselle ja kaada päälle gorgonzolakastiketta. Tarjoile balsamicolla maustettujen kirsikkatomaattien kanssa (kaada päälle myös hiukan oliiviöljyä) ja ripottele koristeeksi pieneksi leikattua ruohosipulia.





























Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti