Suomimies Kokkaa

   Keravan Opiston Suomimies Kokkaa -kurssin reseptejä.

sunnuntai 11. toukokuuta 2025

Menu 10.5.2025

ANTIPASTO

Schiacciata di zucchine con formaggio e prosciutto crudo - Kesäkurpitsa-tuorejuustopiiras kinkulla

PRIMO

Nidi di tagliatelle al forno - Uunissa paistetut tagliatelle-pesät

SECONDO

Pollo all 'arancia con insalata di ciliegino, olive nere, sedano - Appelsiinikanaa,  kirsikkatomaatti-, selleri-, oliivisalaatin kera

DOLCE

Torta alle fragole con glassa di cioccolato fondente - Mansikkakakku tummasuklaakuorrutteella


Tulosta
Lähettänyt Suomimies Kokkaa klo 10:41
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Hae tästä blogista

Tunnisteet

  • antipasti (28)
  • dolce (15)
  • kala (5)
  • kana (2)
  • kanan maksa (1)
  • karitsa (1)
  • kasvis (2)
  • lammas (4)
  • liha (20)
  • lisuke (3)
  • pasta (10)
  • pizza (8)
  • primo (16)
  • risotto (2)
  • secondo (15)

Blogiarkisto

  • ▼  2025 (28)
    • ▼  toukokuuta (5)
      • Menu 10.5.2025
      • Kesäkurpitsa-tuorejuustopiiras kinkulla
      • Uunissa paistetut tagliatelle-pesät
      • Appelsiinikana
      • Mansikkakakku tummasuklaakuorrutteella
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2024 (59)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (7)
    • ►  syyskuuta (6)
    • ►  elokuuta (6)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (5)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2023 (57)
    • ►  joulukuuta (8)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (10)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2022 (29)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (11)
    • ►  syyskuuta (6)
  • ►  2020 (15)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (10)
  • ►  2019 (59)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (5)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (11)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2018 (48)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (13)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2017 (34)
    • ►  joulukuuta (9)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2016 (41)
    • ►  joulukuuta (5)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (8)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (4)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2015 (42)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (7)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (11)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2014 (27)
    • ►  marraskuuta (12)
    • ►  lokakuuta (10)
    • ►  syyskuuta (5)

Reseptit kurssin vetäjiltä:

Carmelo Carnabuci (→ 04/2018)
Cipriano Franchini (09/2018 → 12/2019)
Susanna Ollikainen (01/2020 → 03/2020)
Cipriano Franchini (04/2020 → )

Linkkejä

  • Keravan Opisto

Sivun näyttöjä yhteensä

Teema: Mieletön malli. Sisällön tarjoaa Blogger.