500 g kanan rintafileetä
1 appelsiini (mehu ja raastettu kuori) + 1 lisää salaattia varten
1 dl valkoviiniä
Vehnäjauhoja (00) tarpeen mukaan
Ekstra-neitsytoliiviöljyä tarpeen mukaan
Hienoa suolaa tarpeen mukaan
1 appelsiini (mehu ja raastettu kuori) + 1 lisää salaattia varten
1 dl valkoviiniä
Vehnäjauhoja (00) tarpeen mukaan
Ekstra-neitsytoliiviöljyä tarpeen mukaan
Hienoa suolaa tarpeen mukaan
Pese appelsiinit hyvin ruokasoodalla.
Raasta appelsiininie kuoret pienelle lautaselle. Purista myös mehu ja laita sivuun.
Leikkaa kananrinta ohuiksi leikkeiksi ja jauhota ne kauttaaltaan.
Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja ruskista kanaviipaleet molemmin puolin muutaman minuutin ajan.
Kaada pannulle valkoviini ja anna haihtua.
Kun viini on haihtunut, lisää appelsiinimehu ja kypsennä noin 8 minuuttia, käännellen välillä.
Loppuvaiheessa lisää suolaa maun mukaan.
Tarjoile appelsiinikana kypsennyskastikkeen ja appelsiininkuoriraasteen kanssa.
Tarjoiluehdotus:
Tarjoile appelsiinikanaa salaatin kanssa, joka sisältää kirsikkatomaatteja, erittäin ohuiksi viipaloitua selleriä ja mustia oliiveja. Mausta salaatti oliiviöljyllä, suolalla ja siivilöidyllä appelsiinimehulla.
Tarjoile appelsiinikanaa salaatin kanssa, joka sisältää kirsikkatomaatteja, erittäin ohuiksi viipaloitua selleriä ja mustia oliiveja. Mausta salaatti oliiviöljyllä, suolalla ja siivilöidyllä appelsiinimehulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti