Kesäkurpitsaa
sipulia
vehnäjauhoja
maissijauhoja
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria maun mukaan
tuorejuustoa (esimerkiksi Philadelphia-tyyppistä)
ilmakuivattua kinkkua, Serranokinkkua tai Speckiä
Viipaloi kesäkurpitsat ja sipulit mandoliinilla.
Sekoita ne hienon suolan kanssa ja anna seistä 10 minuuttia. Purista sitten vihanneksista käsin nesteet kulhoon.
Lisää kasvisnesteeseen vehnäjauhot ja maissijauhot. Lisää myös viipaloidut kesäkurpitsat ja sipulit
taikinaan.
Sekoita hyvin ja levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Lorauta päälle hieman oliiviöljyä, ripottele suolaa ja pippuria maun mukaan.
Paista 220° C, kunnes pinta on kullanruskea ja rapea.
Ota uunista ja
leikkaa annospaloiksi.
leikkaa annospaloiksi.
Levitä päälle tuorejuustoa ja aseta kinkkuviipaleet pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti