4 annosta
1 rulla valmistaikinaa
500g savustettua lohta
500g ricottaa
250g luonnonjugurttia
1 nippu ruohosipulia tai rakuunaa
suolaa tarpeen mukaan
hyppysellinen punapippuria
Leikkaa kahdella eri kokoisella taikinamuotilla (yksi iso ja yksi keskikokoinen) taikinasta 8 ympyrää (isolla muotilla) ja tee niistä neljään keskikokoisella muotilla keskelle reikä muodostaen näin neljä "donitsia".
Laita neljä kokonaista ympyrää pellille leivinpaperin päälle ja aseta näiden päälle reiälliset ympyrät.
Paista taikinapyörylöitä 200 asteisessa uunissa korkeintaan 15 minuuttia. Ota ne uunista ja anna niiden jäähtyä.
Sekoita ricotta ja jugurtti sekä silputtu ruohosipuli tai tuore rakuuna. Mausta suolalla.
Leikkaa savulohi 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
Täytä keskusta ricotta-jugurttiseoksella, lisää muutama lohipala ja koristele ruohosipulilla.
Ripottele päälle hiukan punapippuria.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti