keskiviikko 18. joulukuuta 2019

"Voulevant" ("tuulihattuja") lohen, ricotan ja jugurtin kera

4 annosta


1 rulla    valmistaikinaa
500g      savustettua lohta
500g      ricottaa
 250g      luonnonjugurttia
1 nippu  ruohosipulia tai rakuunaa
              suolaa tarpeen mukaan
              hyppysellinen punapippuria








Leikkaa kahdella eri kokoisella taikinamuotilla (yksi iso ja yksi keskikokoinen) taikinasta 8 ympyrää (isolla muotilla) ja tee niistä neljään keskikokoisella muotilla keskelle reikä muodostaen näin neljä "donitsia".

Laita neljä kokonaista ympyrää pellille leivinpaperin päälle ja aseta näiden päälle reiälliset ympyrät.

Paista taikinapyörylöitä 200 asteisessa uunissa korkeintaan 15 minuuttia. Ota ne uunista ja anna niiden jäähtyä.

Sekoita ricotta ja jugurtti sekä silputtu ruohosipuli tai tuore rakuuna. Mausta suolalla.

Leikkaa savulohi 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.

Täytä keskusta ricotta-jugurttiseoksella, lisää muutama lohipala ja koristele ruohosipulilla.

Ripottele päälle hiukan punapippuria.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti