keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Cordon bleu sianlihasta ja kanasta kesäkurpitsan ja mozzarellan kera

4 annosta


8    porsaanpihviä hiukan nuijittuina
2    keskikokoista kesäkurpitsaa
8    viipaletta cheddar-
      tai emmentaljuustoa
      korppujauhoa
      kananmunia
      extra vergine oliiviöljyä
      suolaa ja pippuri





Aseta juustoviipale porsaanlihapihvin päälle, sen päälle kesäkurpitsaviipaleita, hyppysellinen suolaa, toinen juustoviipale sekä toinen porsaanlihapihvi. Tarkoitus on tehdä "hampurilainen".

Vatkaa muutama kananmuna rikki ja lisää ripaus suolaa ja pippuria. Laita korppujauhot kulhoon.

Kahden haarukan avulla upota "hampurilainen" kananmunaan ja sen jälkeen kääntele se korppujauhoissa.

Tämän jälkeen laita ne uunipellille leivinpaperin päälle ja  pirskota päälle öljyä.
Paista 180 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Lisukkeena voit tarjoilla Herneitä, porkkanoita ja keitettyjä perunoita voikastikkeessa.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti