4 annosta
8 porsaanpihviä hiukan nuijittuina
2 keskikokoista kesäkurpitsaa
8 viipaletta cheddar-
tai emmentaljuustoa
korppujauhoa
kananmunia
extra vergine oliiviöljyä
suolaa ja pippuri
Aseta juustoviipale porsaanlihapihvin päälle, sen päälle kesäkurpitsaviipaleita, hyppysellinen suolaa, toinen juustoviipale sekä toinen porsaanlihapihvi. Tarkoitus on tehdä "hampurilainen".
Vatkaa muutama kananmuna rikki ja lisää ripaus suolaa ja pippuria. Laita korppujauhot kulhoon.
Kahden haarukan avulla upota "hampurilainen" kananmunaan ja sen jälkeen kääntele se korppujauhoissa.
Tämän jälkeen laita ne uunipellille leivinpaperin päälle ja pirskota päälle öljyä.
Paista 180 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Lisukkeena voit tarjoilla Herneitä, porkkanoita ja keitettyjä perunoita voikastikkeessa.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti