tiistai 19. marraskuuta 2019

Mausteinen kanapizza


Pizzapohja valmistetaan aiemman ohjeen mukaan.

600g       jauhoja "00"
1/2          kuutiota hiivaa
500g       broilerin rintafilettä
300g       raastettua juustoa
               (emmentalia + mozzarellaa)
1 rkl        tuoretta rosmariinia
4             salvianlehteä
1 sipuli   silputtuna
1 tl          currya
               suolaa, mustapippuria,
               extra vergine oliiviöljyä


Kaada tilavalle pannulle kaksi ruokalusikallista extra vergine oliiviöljyä ja paista siinä yrttejä ja silputtua sipulia.

Samaan aikaan leikkaa broilerinfileet suikaleiksi.

Juuri, kun sipuli on muuttunut läpikuultavaksi, lisää broilerinpalat, curry ja suolaa tarpeen mukaan.

Anna kypsyä alhaisella keskilämmöllä 15 minuuttia. Paistamisen loppuvaiheessa lisää pippuria makusi mukaan.

Levitä alustettu ja levännyt taikina öljytylle uunipellille tai leivinpaperin päälle. Öljyä taikinan pinta
siveltimellä.

Levitä taikinalle osa juustoraasteesta ja sen päälle broilerinpalat.

Paista pizzaa 250 asteisessa uunissa 15 minuuttia ja tarkista pohjan kypsyys.

Tämän jälkeen ota pizza uunista ja ripottele päälle loput juustoraasteet. Paista vielä 2-3 minuuttia.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti