lauantai 29. lokakuuta 2016

Tomaattikeitto

6 - 8 annosta

1         sipuli
1 - 2    valkosipulin kynttä
6 rkl    öljyä
2         keitettyä perunaa
2 prk   tomaattimurskaa
1 prk   tomaattipyre
4 - 5    basilikan lehteä
2 tl      sokeria
           suolaa
           pippuria
           krutonkeja (crostini)

Sekoita tomaattimurska ja keitetyt perunat tehosekoittimessa.

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli öljyssä, lisää valkosipuli loppuvaiheessa kuullotusta.
Lisää tomaattimurska. Sekoita tomaattipyree 2 dl vettä, ja lisää kattilaan.

Sekoita seos hyvin, lisää suola, pippuri ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen 15 - 20 min.

Tarjoa lämpinänä basilikan lehdillä ja crostineilla (krutongit) koristeltuna.

Hyvää myös kylmänä.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti