6 - 8 annosta
1 sipuli
1 - 2 valkosipulin kynttä
6 rkl öljyä
2 keitettyä perunaa
2 prk tomaattimurskaa
1 prk tomaattipyre
4 - 5 basilikan lehteä
2 tl sokeria
suolaa
pippuria
krutonkeja (crostini)
Sekoita tomaattimurska ja keitetyt perunat tehosekoittimessa.
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli öljyssä, lisää valkosipuli loppuvaiheessa kuullotusta.
Lisää tomaattimurska. Sekoita tomaattipyree 2 dl vettä, ja lisää kattilaan.
Sekoita seos hyvin, lisää suola, pippuri ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen 15 - 20 min.
Tarjoa lämpinänä basilikan lehdillä ja crostineilla (krutongit) koristeltuna.
Hyvää myös kylmänä.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti