(6 annosta)
2 ohutta valmiskakkupohjaa
300 g Mascarpone-juustoa
3 dl kuohukermaa
3 dl mustaa kahvia
2 tl sokeria
2 tl kaakaojauhetta
Amaretto-likööriä
Vatkaa Mascarpone kuohkeaksi. Vaahdota kerma erikseen. Yhdistä Mascrpone ja kermavaahto varovasti käännellen.
Lisää jäähdytettyyn kahviin hieman Amaretto-likööriä ja kostuta ensimmäinen kakkupohja tällä seoksella. Saa olla melko kostea. Levitä päälle puolet Mascarpone-kermavaahtoseoksesta.
Laita päälle toinen kakkupohja, kostuta kahvilla ja lisää loput Mascarpone-kermavaahtoseoksesta.
Sirottele päälle ohut kerros kaakaojauhetta.
Laita Tiramisu jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi ennen tarjoilua.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti