lauantai 1. lokakuuta 2016

Tiramisu

(6 annosta)

2            ohutta valmiskakkupohjaa
300 g     Mascarpone-juustoa
3 dl        kuohukermaa
3 dl        mustaa kahvia
2 tl         sokeria
2 tl         kaakaojauhetta
              Amaretto-likööriä

Vatkaa Mascarpone kuohkeaksi. Vaahdota kerma erikseen. Yhdistä Mascrpone ja kermavaahto varovasti käännellen.

Lisää jäähdytettyyn kahviin hieman Amaretto-likööriä ja kostuta ensimmäinen kakkupohja tällä seoksella. Saa olla melko kostea. Levitä päälle puolet Mascarpone-kermavaahtoseoksesta.

Laita päälle toinen kakkupohja, kostuta kahvilla ja lisää loput Mascarpone-kermavaahtoseoksesta.

Sirottele päälle ohut kerros kaakaojauhetta.

Laita Tiramisu jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi ennen tarjoilua.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti