6 -8 annosta
1 kg silakkafileitä
200 g Parmigiano/Pecorino-juustoa raastettuna
3-4 appelsiinin kuorta raastettuna
350 g korppujauhoja
runsas kourallinen tuoretta persiljaa
5 valkosipulinkynttä
2,5 dl oliiviöljyä
valkopippuria maun mukaan
suolaa
coctail-tikkuja/grillitikkuja
tilkka vettä (0,5 - 1 dl)
Koristeeksi appelsiiniviipaleita ja persiljaa
Laita coctail-tikut/grillitikut haalena veteen likoamaan.
Raasta Parmigiano ja sekoita korppujauhoihin. Lisää silputtu persilja ja pieneksi silputtu valkosipuli. Lisää myös valkopippuri, suola ja appelsiininkuoriraaste.
Sekoita ainekset hyvin. Tarkista maku ja suola, itse silakkafileisiin ei lisätä enää suolaa.
Kasta silakkafileet (sisäpuoli) yksitellen öljyssä ja levitä fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Levitä päälle täytettä ja käännä rullalle. Kiinnitä yksittäin coctail-tikuilla tai vaihtoehtoisesti grillitikuilla vartaiksi.
Lado rullat uunivuokaan ja lisää vuokaan myös muutama ruokalusikallinen öljyä. Kypsennä uunissa 180° n. 30 minuuttia.
Tarjoa lämpinänä appelsiiniviipaleilla ja persiljalla koristeltuna, esim. salaatin kera.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti