sunnuntai 26. lokakuuta 2025

Bruschettaa naudanlihapatélla

Kotileipää: 20 viipaletta, 2 cm
Keitettyä/paistettua naudanlihaa: 900 g
Pehmeää voita: 200 g
Kapriksia: 70 g
Anjovisfileitä: 6
Dijonin sinappia: 3 rkl
Konjakkia (valinnainen): 3 rkl
Hienonnettua persiljaa: 4 rkl
1 valkosipulinkynsi
Suolaa, mustapippuria


Paahda leipä: Lämmitä uuni 200°C. Hiero leipäviipaleisiin puolikas valkosipuli, voitele kevyesti öljyllä ja paahda 7–10 min, kunnes viipaleet ovat kullanruskeita ja rapeita.

Paté: Sekoita kaikki ainekset monitoimikoneessa karkeaksi ja tasaiseksi. Älä sekoita liikaa.

Levitä paté lämpimille bruschettaviipaleille, koristele kapriksella ja persiljalla.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti