Ainekset 4 annokseen:
• Vasikan fileetä: 400 g
• Ilmakuivattua kinkkua: 50 g
• Kanamaksapala: 1
• Anjovisfileitä: 4
• Kapriksia säilöttyinä: 1 rkl
• Puolikas sitruuna
• Extra-neitsytoliiviöljyä
• Valkosipuli
• Salvian lehtiä
• Suolaa, pippuria
Silppua kinkku, maksa, anjovis, kaprikset ja valkosipuli.
Kuullota seos pannulla oliiviöljyssä, lisää salvian lehdet ja raastettu sitruunankuori.
Lisää lihat, ruskista, mausta suolalla ja pippurilla.
Purista päälle sitruunanmehu ja kypsennä vielä hetki.
Poista salvia ja tarjoile vihreän salaatin tai persiljalla ja balsamiviinietikalla maustettujen keitettyjen perunoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti