sunnuntai 20. huhtikuuta 2025

Lohibruschetat

 n. 20 annosta


Ainekset:

• 1 kg maalaisleipää tai 2 isoa patonkia

• 600 g kylmäsavulohta

• 600 g tuorejuustoa (esim. maustamaton, vuohenjuusto tai robiola)

• 2 sitruunan mehu

• Tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna

• Oliiviöljyä

• Mustapippuria

• (Halutessa) sitruunankuorta koristeeksi



Viipaloi leipä ja paahda palat kevyesti uunissa tai parilalla.


Sekoita tuorejuusto, sitruunamehu, mustapippuri ja halutessasi yrtit.


Levitä seos leipäviipaleille, lisää lohiviipale ja koristele tuoreilla yrteillä ja ripauksella

sitruunankuorta.


Pirskota päälle hieman oliiviöljyä ja tarjoa heti.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti