sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Polenta Taragna

Ainekset (4 hengelle):

• 400 g Taragna-polentajauhoja (sekoitus maissijauhoa ja tattarijauhoa)

• 2 litraa vettä

• 200 g voita

• 300 g juustoja (Bitto, Branzi tai Fontina)

• Karkeaa suolaa (tarpeeksi)

• Mustapippuria (valinnainen)



1. Kiehauta vesi ja lisää karkea suola.

2. Lisää jauhot vähitellen ja sekoita koko ajan, jotta vältät paakkuuntumisen.

3. Kypsennä polentaa 45-50 minuuttia jatkuvasti sekoittaen.

4. Lisää lopuksi voi ja juustot. Sekoita, kunnes polenta on tasaista ja kermaista.

5. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja tarjoile lämpimänä.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti