lauantai 24. elokuuta 2024

Häränfileesalaattia monferratolaiseen tyyliin

Ainekset 4 hengelle:

600 g härän fileetä

140 g etikkakurkkua

2 sitruunaa

1 valkosipulinkynsi

1 nippu persiljaa

60 g extra-neitsytoliiviöljyä

Suolaa ja pippuria maun mukaan


Leikkaa härkäfilee ohuiksi suikaleiksi ja laita ne kulhoon yhdessä etikkakurkkusuikaleiden kanssa.

Sekoita sitruunoiden mehu 60 g veden, 60 g öljyn, suolan, pippurin ja silputun persiljan kanssa, kunnes ainekset sekoittuvat kunnolla.

Lisää joukkoon valkosipulinkynsi paloina ja anna marinoitua 30 minuuttia.

Kaada mausteseos lihan päälle ja viimeistele sitruunankuorella ja lisää silputtua persiljaa.

Voit tarjoilla raa'an härkäfileesalaatin paahdettujen ja öljyttyjen leipäviipaleiden päällä.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti