Täytteet
200 g ilmakuivattua kinkkua
200 g makeaa tai tulista provolonejuustoa
100 g tuoretta rucolaa
Extra neitsytoliiviöljyä
Suolaa
Leikkaa provolone ohuiksi viipaleiksi. Pese ja kuivaa rucola.
Lämmitä uuni mahdollisimman korkeaan lämpötilaan (aseta uuni 250-280°C. )
Levitä taikina hyvin öljytylle pellille. Anna levätä peitettynä liinalla vielä 20-30 minuuttia.
Levitä provolone tasaisesti taikinalevylle jättäen reunoille tilaa.
Paista pizzaa noin 8-10 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut ja pohja on rapea.
Kun pizza on valmis, ota se uunista ja lisää ilmakuivattu kinkku pinnalle tasaisesti.
Mausta pizza tuoreella rucolalla, lisää extra-neitsytoliiviöljyä ja ripaus suolaa.
Leikkaa pizza viipaleiksi ja tarjoile lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti