4 annosta
200 g jauhettua vasikanlihaa
50 g ilmakuivattua kinkkua
50 g salamia
1 muna
maitoa
korppujauhoja
pieni omena
30 kuorittua Brontenpistaasia
1 lasi marsalaviiniä
3 rkl oliiviöljyä
nokare voita
riittävästi lihalientä
Paloittele ilmakuivattu kinkku ja sekoita se jauhetun vasikanlihan kanssa.
Lisää 2 ruokalusikallista korppujauhoja, muna, puoli lasillista maitoa, pistaasit. kuorittu ja raastettu omena, ripaus suolaa ja kourallinen mustapippuria.
Levitä täyte lihaviipaleelle.
Kääri liha rullalle ja sido se kokkinauhalla tai keittiölangoilla.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja aseta liharulla siihen. Ruskista se joka puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla, valuta päälle marsala-viiniä, ja anna sen haihtua.
Jatka kypsennystä matalalla lämmöllä noin puolentoista tunnin ajan, lisäten ajoittain muutaman ruokalusikallisen lihaliemestå. Kun rulla on kypsä. anna sen jäähtya ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi,
Lisukkeeksi esim. kiehautetut tuoreet tai pakastetut vihreät pavut, maustettuna hienonnetulla valkosipulilla, pippurilla ja oliiviöljyllä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti