Valmista pizzataikina
Voitele uunivuoka hyvin öljyllä. Kauli kohotettu taikina ja anna sille vuoan muoto jauhotetulla työtasolla ja aseta se sitten vuokaan
Peitä se kokonaan valutetulla ja jauhetulla mozzarellalla.
Peitä mozzarella 2:lla ristikkäiskerroksella pekonia
Viimeistele ripottelemalla pinnalle hienonnettuja kuivattuja tomaatteja ja pippuria maun mukaan.
Paista 15 minuuttia uunin keskitasolla 250°C asteessa. Ennen kuin otat pizzan uunista, tarkista, että pohja on kypsä.
Aseta sitten pizza ylätasolle ja paista grillivastuksella 3 minuuttia.
Ennen palojen leikkaamista ripottele pizzan päälle raastettua pecorino romanoa.
perjantai 18. marraskuuta 2022
Roomalainen pizza pekonilla, mozzarellalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti