perjantai 18. marraskuuta 2022

Roomalainen pizza pekonilla, mozzarellalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla


Valmista pizzataikina

Voitele uunivuoka hyvin öljyllä. Kauli kohotettu taikina ja anna sille vuoan muoto jauhotetulla työtasolla ja aseta se sitten vuokaan

Peitä se kokonaan valutetulla ja jauhetulla mozzarellalla.

Peitä mozzarella 2:lla ristikkäiskerroksella pekonia

Viimeistele ripottelemalla pinnalle hienonnettuja kuivattuja tomaatteja ja pippuria maun mukaan.

Paista 15 minuuttia uunin keskitasolla 250°C asteessa. Ennen kuin otat pizzan uunista, tarkista, että pohja on kypsä.

Aseta sitten pizza ylätasolle ja paista grillivastuksella 3 minuuttia.

Ennen palojen leikkaamista ripottele pizzan päälle raastettua pecorino romanoa.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti