perjantai 18. marraskuuta 2022

Roomalainen pizza katkaravuilla, valkosipulilla, öljyllä ja chilillä


 

Valmista pizzataikina

Voitele uunivuoka hyvin öljyllä. 

Kauli kohotettu taikina ja anna sille vuoan muoto jauhotetulla työtasolla ja aseta se sitten vuokaan.

Tee sormillasi kuoppia taikinan pintaan. Öljyä runsaasti ja lisää renkaiksi leikattu chilipippuri ja siivutettu valkosipuli. 

Lisää suolaa.

Paista 15 minuuttia uunin keskitasolla 250 asteessa. Ennen kuin otat pizzan uunista, tarkista, että pohja on hyvin kypsä.
 
Peitä sen jälkeen mozzarellalla ja katkaravuilla. 

Lisää vähän suolaa. Laita pizza takaisin uuniin ja kypsennä vielä 4 minuuttia.

Ota pizza uunista ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. 

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti