sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Rypälepallot juustolla ja mausteisella salamilla.


Ainekset 12 palloon

• 12 viinirypälettä
• 125 g Philadelphia-juustoa
• 1 ruokalusikallinen Grana Padano- tai parmesaanijuustoa
• 20 g hienonnettuja manteleita
• 20 g hienonnettua pistaasipähkinää
• 12 siemenetöntä viinirypälettä
• 12 viipaletta mausteista salamia
 

Valmistaminen


Sekoita kulhossa Philadelphia-juusto (tai vastaava) parmesaanin tai grana padanon kanssa. Jos
haluat vähärasvaisempaa juustoa, käytä hyvin valutettua ricottaa.

Muotoile seoksesta 12 palloa, joissa on sisällä rypäle.

Tiivistä ja pyörittele se manteli-pistaasijyväseoksessa.

Aseta jokainen pallo mausteiselle salamiviipaleelle ja kiinnitä kaikki hammastikulla. 

Tarjoile esimerkiksi
valkoviinin kera.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti