Ainekset 12 palloon
• 12 viinirypälettä
• 125 g Philadelphia-juustoa
• 1 ruokalusikallinen Grana Padano- tai parmesaanijuustoa
• 20 g hienonnettuja manteleita
• 20 g hienonnettua pistaasipähkinää
• 12 siemenetöntä viinirypälettä
• 12 viipaletta mausteista salamia
Valmistaminen
Sekoita kulhossa Philadelphia-juusto (tai vastaava) parmesaanin tai grana padanon kanssa. Jos
haluat vähärasvaisempaa juustoa, käytä hyvin valutettua ricottaa.
Muotoile seoksesta 12 palloa, joissa on sisällä rypäle.
Tiivistä ja pyörittele se manteli-pistaasijyväseoksessa.
Aseta jokainen pallo mausteiselle salamiviipaleelle ja kiinnitä kaikki hammastikulla.
Tarjoile esimerkiksi
valkoviinin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti