Ainekset 4 rullalle:
- 4 ohutta viipaletta vasikanlihaa
- 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 4 viipaletta savustettua juustoa tai provolonea
- 2 keskikokoista viikunaa (jaettuna 4 puolikkaaseen)
- 2 salvianlehteä
- 1 puristettu valkosipulin kynsi
- 30 g voita + oliiviöljyä tarpeen mukaan
- jauhoja, suolaa ja pippuria tarpeen mukaan
- ½ lasillista punaviiniä
Valmistaminen
Aseta ilmakuivattu kinkku ja provolone lihaviipaleille.
Laita keskelle puolet viikunasta.
Muotoile rullat ensin sulkemalla ne kapeimmasta kohdasta ja käärimällä ne sitten pituussuunnassa.
Kiinnitä ne hammastikulla tai keittiölangalla - Jauhota ne.
Sulata pannulla voi, loraus oliiviöljyä sekä salvia ja puristettu valkosipuli.
Ruskista rullat hyvin miedolla lämmöllä.
Lisää sitten punaviini ja jatka kypsentämistä korkealla lämmöllä, kunnes pohja paksuuntuu.
Ota pois liedeltä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile tuoreen salaatin tai rapeiden uuniperunoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti