sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Pomodori ripieni alla marsalese

Täytetyt tomaatit Marsalan tapaan
4 annosta

Marsala on sisilialainen kaupunki, joka on kuuluisa siellä tuotetusta Marsala-viinistä. Tämä viini 
sopii erityisen hyvin nautittavaksi esim. jälkiruokien kanssa.

4 suurta kypsää tomaattia
400g kuorittuja katkarapuja
100g tonnikalaa veteen säilöttynä (EI öljyssä)
100g vihreitä oliiveja
extra vergine oliiviöljyä
suolaa, valkopippuria
tuoretta basilikaa koristeluun


Jos käytät tuoreita katkarapuja, kuori ja puhdista ne huolellisesti ja keitä niitä suolatussa vedessä 2 minuuttia.

Leikkaa tomaateista "lakki" pois eli yläosa auki. Tyhjennä tomaatit siemenistä ja mehusta ja täytä
katkaravuilla, tonnikalalla sekä oliiveilla. Mausta pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä. (EI lisää suolaa, koska tonnikala ja katkaravut ovat jo suolattuja.)

Asettele tomaatit leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paista 180 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Tarjoile basilikanlehdillä koristeltuna.


Samoja aineksia voi käyttää myös pizzan täytteenä:


















Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti