sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyä persimonia


2                persimonia
                  ripaus kanelia
80 g           ilmakuivattua kinkkua
2-3 rkl        hunajaa
                 coctail-tikkuja

                  voita tai öljyä paistamiseen.

Pese persimonit huolellisesti lämpimällä vedellä, niissä käytetään yleensä runsaasti torjunta-aineita.

Poista yläosa kantoineen. Leikkaa loppuosa kahdeksaksi lohkoksi. Ripauta lohkoille hieman kanelia.

Leikkaa kinkkusiivut pituussuunnassa puoliksi, kääräise persimonien ympärille ja kiinnitä coctail-tikulla.

Kuumenna voinokare pannulla. Paista kinkkuun käärittyjä persimonilohkoja pannulla, kunnes kinkku saa väriä ja rapeutta. Nosta tarjoilulautaselle ja valuta päälle hunajaa. Anna jäähtyä ja tarjoile kylmänä alkupalana.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti