sunnuntai 10. joulukuuta 2017
Ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyä persimonia
2 persimonia
ripaus kanelia
80 g ilmakuivattua kinkkua
2-3 rkl hunajaa
coctail-tikkuja
voita tai öljyä paistamiseen.
Pese persimonit huolellisesti lämpimällä vedellä, niissä käytetään yleensä runsaasti torjunta-aineita.
Poista yläosa kantoineen. Leikkaa loppuosa kahdeksaksi lohkoksi. Ripauta lohkoille hieman kanelia.
Leikkaa kinkkusiivut pituussuunnassa puoliksi, kääräise persimonien ympärille ja kiinnitä coctail-tikulla.
Kuumenna voinokare pannulla. Paista kinkkuun käärittyjä persimonilohkoja pannulla, kunnes kinkku saa väriä ja rapeutta. Nosta tarjoilulautaselle ja valuta päälle hunajaa. Anna jäähtyä ja tarjoile kylmänä alkupalana.
Tulosta
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti