lauantai 22. marraskuuta 2025

Lehtitaikinarullat lohella ja kesäkurpitsalla

Ainekset:

Lehtitaikinaa suorakaiteina

Tuoretta lohta ohuina viipaleina

Tuorejuustoa tarpeen mukaan

Kesäkurpitsaa ohuina viipaleina, kevyesti paistettuna pannulla

Ruohosipulia tai persiljaa tarpeen mukaan

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Seesaminsiemeniä




Kauli lehtitaikinaa kevyesti ja levitä tuorejuusto, jättäen 1 cm reunoista vapaaksi.

Levitä päälle lohiviipaleet ja paistetut kesäkurpitsaviipaleet.

Mausta suolalla, pippurilla ja lisää ruohosipulia tai persiljaa.


Taita ensin lyhyet reunat, sitten pitkät, ja sulje rulla. Tee pintaan pieniä viiltoja.

Voitele kananmunan keltuaisella, johon on sekoitettu tilkka maitoa. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.


Paista esilämmitetyssä uunissa 210°C noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.

Tarjoile lämpimänä.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti