Lehtitaikinaa suorakaiteina
Tuoretta lohta ohuina viipaleina
Tuorejuustoa tarpeen mukaan
Kesäkurpitsaa ohuina viipaleina, kevyesti paistettuna pannulla
Ruohosipulia tai persiljaa tarpeen mukaan
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Seesaminsiemeniä
Kauli lehtitaikinaa kevyesti ja levitä tuorejuusto, jättäen 1 cm reunoista vapaaksi.
Levitä päälle lohiviipaleet ja paistetut kesäkurpitsaviipaleet.
Mausta suolalla, pippurilla ja lisää ruohosipulia tai persiljaa.
Taita ensin lyhyet reunat, sitten pitkät, ja sulje rulla. Tee pintaan pieniä viiltoja.
Voitele kananmunan keltuaisella, johon on sekoitettu tilkka maitoa. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Paista esilämmitetyssä uunissa 210°C noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.
Tarjoile lämpimänä.
Tulosta

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti