sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Punasipuliletut provolonella (Frittelle di cipolle rosse con provolone)

10 annosta

4 keskikokoista punasipulia ohuiksi siivuiksi leikattuina
300 g raastettua provolonea
2 kupillista vehnäjauhoja
4 kananmunaa
1 kuppi maitoa
2 tl leivinjauhetta
Suolaa ja pippuria maun mukaan 
Öljyä paistamiseen 


Leikkaa punasipulit ohuiksi siivuiksi.

Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, suola ja pippuri.

Lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Lisää vähitellen maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Lisää leikatut sipulit ja raastettu provolone. Sekoita hyvin, jotta ainekset jakautuvat tasaisesti.

Kuumenna runsaasti öljyä keskilämmöllä pannussa.

Annostele lusikalla taikinaa pannulle, paista öljyssä, kunnes letut ovat kullankeltaisia molemmilta puolilta.

Valmiit letut asetetaan lautaselle, joka on vuorattu talouspaperilla ylimääräisen öljyn poistamiseksi.

Tarjoile lämpimänä.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti