250g vehnäjauhoja
125g kylmää voita kuutioituna
1 ripaus suolaa
60 ml kylmää vettä
125g kylmää voita kuutioituna
1 ripaus suolaa
60 ml kylmää vettä
Täyte:
150g tuorejuustoa (voit käyttää myös ricottaa)
200g tuoretta pinaattia pestynä
1 kananmuna (voiteluun)
suolaa ja pippuria maun mukaan
muskottipähkinää maun mukaan
Kauli voitaikina jauhotetulla pinnalla suorakulmion muotoiseksi.
muskottipähkinää maun mukaan
Kauli voitaikina jauhotetulla pinnalla suorakulmion muotoiseksi.
Levitä paistetut pinaatit tasaisesti taikinan päälle, jätä reunoille tilaa. Aseta kinkkusiivut pinaatin päälle ja levitä tuorejuustoa tasaisesti kinkkusiivujen päälle.
Kääri taikina pitkältä sivulta rullalle.
Siirrä rulla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Voitele pinta kananmunalla.
Paista esilämmitetyssä uunissa 180 asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes rulla on kauniin kullanruskea ja rapea.
Anna jäähtyä hetki ennen kuin leikkaat viipaleiksi ja tarjoilet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti