400 g lyhyttä pastaa (esim. fusilli, farfalle tai penne)
2 kypsää tomaattia
1 kurkku
1 paprika
1 punasipuli
100 g kivettömiä mustia oliiveja
100 g kuutioitua juustoa (esim. feta tai mozzarella)
Extra-neitsytoliiviöljyä
Valko- tai omenaviinietikkaa.
Suolaa ja pippuria
Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
Valuta pasta ja huuhtele se kylmän veden alla, jotta kypsennys pysähtyy.
Leikkaa tomaatit, kurkut ja paprika kuutioiksi ja sipuli ohuiksi siivuiksi.
Yhdistä suuressa kulhossa pasta ja pilkotut vihannekset.
Lisää kivettömät oliivit ja juustokuutiot.
Mausta pasta-salaatti extraneitsytoliiviöljyllä, valko- tai omenaviinietikalla, suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Sekoita hyvin ja tarjoile kylmänä.
Voit lisätä salaatin päälle hieman majoneesia, jos haluat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti