lauantai 15. huhtikuuta 2023

Pastasalaatti



400 g         lyhyttä pastaa (esim. fusilli, farfalle tai penne)
2                kypsää tomaattia
1                kurkku
1                paprika
1                punasipuli
100 g         kivettömiä mustia oliiveja
100 g         kuutioitua juustoa (esim. feta tai mozzarella)
                  Extra-neitsytoliiviöljyä
                  Valko- tai omenaviinietikkaa.
                  Suolaa ja pippuria
 

Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan. 

Valuta pasta ja huuhtele se kylmän veden alla, jotta kypsennys pysähtyy.

Leikkaa tomaatit, kurkut ja paprika kuutioiksi ja sipuli ohuiksi siivuiksi.

Yhdistä suuressa kulhossa pasta ja pilkotut vihannekset.

Lisää kivettömät oliivit ja juustokuutiot. 

Mausta pasta-salaatti extraneitsytoliiviöljyllä, valko- tai omenaviinietikalla, suolalla ja pippurilla maun mukaan. 

Sekoita hyvin ja tarjoile kylmänä.

Voit lisätä salaatin päälle hieman majoneesia, jos haluat.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti