4 annosta
2 punasipulia
1 rkl kapriksia suolavedessa
1,5 dl kivettömiä mustia oliiveja
2 valkosipulinkynttä
4 kuorittua ja paloiteltua kypsää tomaattia
1 rkl tomaattipyre liuotettuna tilkkaan kuumaa vettä
0,5 tl rakuunaa
2 dl valkoviiniä
oliiviöljyä
suolaa (karkeaa) ja pippuria maun mukaan
2 dl vettä
Paloittele broileri neljään osaan.
Ruskista palat pannulla oliiviöljyssä hienonnettun valkosipulin ja sipulin kera.
Kaada viini pannulle ja anna sen haihtua.
Lisää kaikki muut ainekset. Jos broileri on kuivaa, lisää hieman vettä.
Lisää kypsennyksen puolivälissa suolaa ja pippuria.
Jatka kypsentämistä alhaisessa lämpötilassa n. 30 min. kanmen alla
Kypsennyksen lopussa lisää tarvittaessa vielä suolaa ja pippuria.
Tarjoa kuumana sekasalaatin tai paahdettujen perunoiden kera.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti