lauantai 14. tammikuuta 2023

Lehtitaikinalevyt ilmakuivatulla kinkulla tai tonnikalalla

4 annosta kumpaakin

Lehtitaikinalevyt ilmakuivatulla kinkulla, mozzarellalla, parmesaanilla, rucolalla ja kirsikkatomaateilla.

4      suorakulmiota (8xl5 cm) lehtitaikinaa
1      muna
4      viipaletta ilmakuivattua kinkkua
hienonnettua mozzarellaa maun mukaan
rucolanlehtia maun mukaan
12    kirsikkatolnaattia
parmesaanihiutaleita maun mukaan
maun mukaan ekstra-neitsyt-oliiviöljya.

Lehtitaikinalevyt tonnikalalla, punasipulilla, persiljalla ja vihreillä oliiveilla.

4           suorakulmiota (8xl5 cm) lehtitaikinaa
250 g    tonnikalaa öljyssa
1           keskikokoinen punasipuli
1           oksa hienonnettua persiljaa
12         mustaa oliivia.


Valmistaminen

Asettele suorakaiteen muotoisiksi levyiksi leikattu lehtitaikina pellille öljytyn paperin päälle.

Vatkaa munankeltuainen lusikallisen maitoa kanssa ja sivele lehtitaikinan pinnalle.

Kypsennä 225° 15 minuuttia.

Anna levyjen jäähtya kypsennyksen jälkeen ennen kuin lisäät ainekset niiden päälle.






Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti