4 annosta kumpaakin
Lehtitaikinalevyt ilmakuivatulla kinkulla, mozzarellalla, parmesaanilla, rucolalla ja kirsikkatomaateilla.
4 suorakulmiota (8xl5 cm) lehtitaikinaa
1 muna
4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
hienonnettua mozzarellaa maun mukaan
rucolanlehtia maun mukaan
12 kirsikkatolnaattia
parmesaanihiutaleita maun mukaan
maun mukaan ekstra-neitsyt-oliiviöljya.
Lehtitaikinalevyt tonnikalalla, punasipulilla, persiljalla ja vihreillä oliiveilla.
4 suorakulmiota (8xl5 cm) lehtitaikinaa
250 g tonnikalaa öljyssa
1 keskikokoinen punasipuli
1 oksa hienonnettua persiljaa
12 mustaa oliivia.
Valmistaminen
Asettele suorakaiteen muotoisiksi levyiksi leikattu lehtitaikina pellille öljytyn paperin päälle.
Vatkaa munankeltuainen lusikallisen maitoa kanssa ja sivele lehtitaikinan pinnalle.
Kypsennä 225° 15 minuuttia.
Anna levyjen jäähtya kypsennyksen jälkeen ennen kuin lisäät ainekset niiden päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti