lauantai 10. maaliskuuta 2018
Peperoni con la mollica
5 annosta
4 paprikaa
sipulia
n. 50 g parmesaania
n. 50 g korppujauhoja
persiljaa
öljyä
suolaa
valkopippuria
sokeria
Sekoita korppujauhoihin parmesaanraaste ja silputtu persilja.
Kuutioi sipuli, kuullota se öljyssä.
Pese paprikat ja leikkaa ne suikaleiksi pituussuunnassa. Paista suikaleita öljytyllä pannulla puolikypsiksi (ei liian pehmeiksi) ja kaada osa nesteestä pois. Lisää joukkoon kuulotettu sipuli ja mausta suolalla, pippurilla ja hyppysellisellä sokeria.
Lisää korppujauhoseos ja sekoita hyvin, jotta korppujauhoseos tarttu paprikasuikaleisiin. Anna vielä kypsyä noin 5 min.
Tarjoile lämpimänä lisukkeena, tai vaikkapa kylmänä alkupalana.
Tulosta
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti