lauantai 10. maaliskuuta 2018

Peperoni con la mollica


5 annosta

4                 paprikaa
                   sipulia
n. 50 g        parmesaania
n. 50 g        korppujauhoja
                   persiljaa
                   öljyä
                   suolaa
                   valkopippuria
                   sokeria


Sekoita korppujauhoihin parmesaanraaste ja silputtu persilja.

Kuutioi sipuli, kuullota se öljyssä.

Pese paprikat ja leikkaa ne suikaleiksi pituussuunnassa. Paista suikaleita öljytyllä pannulla puolikypsiksi (ei liian pehmeiksi) ja kaada osa nesteestä pois. Lisää joukkoon kuulotettu sipuli ja  mausta suolalla, pippurilla ja hyppysellisellä sokeria.


Lisää korppujauhoseos ja sekoita hyvin, jotta korppujauhoseos tarttu paprikasuikaleisiin. Anna vielä kypsyä noin 5 min.

Tarjoile lämpimänä lisukkeena, tai vaikkapa kylmänä alkupalana.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti