lauantai 10. maaliskuuta 2018

Canneloni con ricotta e spinaci

Cannelonit purjo, pinaatti ja Ricotta-täytteellä
 
4 annosta

                   Canneloni-putkia
300 g          pinaattia
1                 purjosipuli
300 g          tomaattimurskaa (passata)
250 g          ricotta-juustoa
3 dl            kermaa
50 g           parmesan-raastetta
                  suolaa
                  pippuria
                  muskottipähkinää
                  oliiviöljyä

Pese purjo ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.Kuullota purjo paistinpannulla yhdessä hienonnetun pinaatin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna hautua n. 10 min. kannen alla. Anna jäähtyä.

Mausta tomaattisose suolalla, pippurilla ja sokerilla ja keitä sitä kattilassa n. 10 min.

Mausta ricotta-juusto hyppysellisellä muskottipähkinää. Sekoita jäähtynyt pinaatti-purjoseos kulhossa ricotta-juustoon.

Täytä cannelonit pinaattiseoksella ja asettele ne vierekkäin uunivuokaan. Kaada päälle tomaattiseos ja kerma. Viimeistele parmesan-raasteella.

Kypsennä uunissa 180° foliolla peitettynä noin 30 minuutin ajan.


 
Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti